U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Interesse in MTC Free Birds?

MTC Free Birds heeft als doelstelling om een ieder die in clubverband wil motorrijden, welkom is. In onze club staat gelijkheid hoog in het vaandel. Wij maken geen onderscheid, dus ongeacht je leeftijd, ras, huidskleur, geslacht, politieke voorkeur, Free Birds heet je van harte welkom. Omdat Free Birds een motor TOUR club is, zullen mensen met een racemotor of off-road, zich bij onze club minder thuis voelen, temeer omdat onze ritten vaak de mooie tourritten zijn waarbij de snelheid niet erg hoog ligt. Regelmatig trekken we er op uit en maken we behoorlijk wat kilometers. Enkele keren per jaar organiseren we ook evenementen zoals elk jaar de Zeeland Tour, waar alle type motoren welkom zijn om mee te rijden en te genieten van het mooie Zeeuwse landschap.

We maken ook absoluut geen onderscheid op basis van de motor die je rijdt. Een ouwe Honda van een paar honderd euro of een gloedjenieuwe Harley-Davidson van 25 mille, het gaat er bij ons niet om WAT je rijdt, maar DAT je rijdt.

Heeft u interesse om eens een keertje te komen kijken of wilt u een keer meerijden?

Ook is er iedere eerste vrijdag van de maand een vrije inloopavond. hier kunt u gezellig wat komen drinken en eventueel een (borrel)hapje nuttigen.deze avond is alleen voor 18+.

Ons adres is 

Ramsburgerweg 3

4332 SG Middelburg

U kunt ook contact opnemen via het onderstaande contact formulier.

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Freebirds zeelandtour 24-8-19

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?